Our Story

YOUR FAVOURITE PIECE OF MINE

De zussen achter het merk POM Amsterdam Liesbeth en Violet Lotgering maken sinds 2011 kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding waar vrouwen zich speciaal en mooi in voelen. Je eigen ‘Piece of Mine’ die je 'colourful state of mind' in je naar boven haalt. De collecties bestaan uit elegante en vrouwelijke styles, gekenmerkt door krachtige en contrasterende kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van fijne en natuurlijke stoffen. De zussen ontwerpen alle prints en fashion items zelf. De prints vertellen een uniek verhaal en zijn handgeschilderd door Violet vanuit het kleurrijke atelier in Amsterdam. Met meer dan 800 verkooppunten wereldwijd is het merk uitgegroeid tot een groot succes.

COMPLETELY COMPLEMENTARY

Liesbeth en Violet zijn zó verschillend en ook zó complementair. Violets creativiteit en conceptuele manier van denken, gecombineerd met Liesbeths strategische en commerciële capaciteiten, maakt van hen een sterk team. Het combineren van hun succesvolle bedrijf en jonge gezinnen thuis, is topsport. Als zussen weten ze precies wanneer ze elkaar ruimte moeten geven of elkaar scherp moeten houden in zowel privé- als werksferen.

IT RUNS IN THE FAMILY

Liesbeth en Violet zijn zussen, geboren in een ondernemersfamilie. Hun grootvader was de oprichter van de bekende Royal Talens olieverf. Creativiteit en ondernemerschap stromen door hun aderen. Ze delen de passie om mooie dingen te maken, zichzelf te blijven uitdagen en anderen te verrassen. Hun verschillende karakters, inzichten en interesses smelten samen in de eclectische creaties. POM Amsterdam is een familiebedrijf. Behalve de betrokkenheid van hun eigen familieleden, is het POM-team uitgegroeid van klein groepje gepassioneerde mensen tot één grote 'happy family'. De zussen geven graag iedereen een stem in de collectie. "Zoveel mensen met zoveel gevoel voor stijl."

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ga door naar afrekenen
/* open reward tab when click the POM Punten | Points */