Retouren

RETOUREN?

Toch niet helemaal tevreden? Retourneren binnen 14 dagen is mogelijk, rekening houdend met de volgende voorwaarden: Het product moet ongedragen, onbeschadigd en voorzien van hangtags geretourneerd worden.

In alle andere gevallen, volg dan de volgende stappen:

 1. Meld je retour aan op onze retourportal. Gebruik als ordernummer de 'referentie' die op je pakbon staat. Deze begint met 'NL' gevolgd door 4 cijfers. Orders die niet zijn aangemeld op onze portal kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
 2. Stop de ongedragen spullen met alle labels eraan in de originele verpakking en plak dicht. Voeg ook de pakbon toe!
 3. Kies in de retourportal hoe je het pakje wenst te retourneren. In Nederland kan je zending afgeven bij een DHL servicepunt (ajb in de originele verpakking met barcode!). Deze optie is gratis. Voor België werken wij aan een retourlabel in de doos (nog even geduld!). Je kan je zending ook op eigen kosten met een koerier naar keuze versturen naar:

  POM Amsterdam retouren Tav Mondial Logistics
  Vredeweg 46 (deur 24)
  1505 HH Zaandam
  Nederland
Bewaar de Track & Trace code van je pakje goed. POM kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketjes.

  Je ontvangt een melding zodra je retour is verwerkt. Dit duurt (door grote drukte) vaak 6-7 werkdagen nadat je je retour hebt opgestuurd naar ons. Neem dus voor die tijd ajb gen contact met ons op: nog even geduld :) 

   

  Winkelmand

  ×

  Product title

  1 x €29,95

  Subtotaal

  Ga door naar afrekenen